Šťáva s dužinou je lisována za studena jen z plodů růže šípové. Plody růže šípové jsou bohaté na vitamín C, minerální látky vápník, draslík, železo, také betakaroten a vlákninu. Lisování za studena zajišťuje, že všechny cenné živiny zůstávají v zachovalém stavu a tak nabízí konzumentům maximální přínos.
Vitamin C, přítomný v hojném množství v této šťávě, je klíčový pro posílení imunitního systému a podporu zdravé pokožky. Minerální látky, jako vápník a draslík, přispívají k udržení zdravých kostí a správné funkce svalů. Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a prevenci anémie. Betakaroten, prekurzor vitamínu A, podporuje zrak a zdraví pokožky. Vláknina zase podporuje zdravou trávicí soustavu a reguluje hladinu cholesterolu.
Šťáva s dužinou z růže šípové tak kombinuje výjimečnou chuť s celou škálou prospěšných živin, čímž se stává ideálním přírodním doplňkem pro každodenní výživu.