100% BIO šťáva z rakytníku – včetně oleje
100%-ní BIO šťáva z BIO rakytníku řešetlákového určená k přímé spotřebě. Šťáva je lisována za studena z ručně sklízených plodů rostliny s vysokým obsahem oleje. Bez přidaných konzervačních látek a sladidel. Neředěné, pasterizované. Po otevření spotřebujte do 10 dnů. Přibližně 10 bobulek rakytníku obsahuje doporučenou denní dávku vitamínu C. Doporučená denní dávka rakytníkové šťávy je 2 x 20ml.
BIO šťáva z Aronie
100% čistá bio šťáva z plodů aronie pěstované na Slovensku ekologickým způsobem. Aronie se řadí do kategorie super ovoce „Superfruit“ s vysokým obsahem zdraví prospěšných látek. Například: vitamíny na posílení imunity; bioflavonoidy – rutin a jiné pro zdravé a pevné cévy; přírodní sorbit pro udržování zdravé hladiny cukru a železo, jód, fluor či mangan jsou nezbytné pro pevné zdraví a vitalitu. Nejlepší ovoce je to, které dozrálo přirozeným způsobem na slunci a dešti s laskavou péčí pěstitelů. U nás najdete výrobky jen z v přírodě dozrálého ovoce. Šťáva je získána lisováním ovoce za studena a je upravena šetrnou pasterizací.
100% šípková šťáva
Šipky, jsou po prvních mrazech, chutné jedlé bobule. Jsou bohaté na mnohé zdraví prospěšné látky, jako vitamin C, také A, B, E, K. Obsahují také třísloviny, sacharidy, pektin, flavonoidy, množství minerálních látek jako fosfor, vápník, draslík, hořčík, sodík, zinek, měď, mangan a železo, betakaroten, lutein a vlákninu. Šťáva s dužinou je lisována za studena jen z plodů růže šípové. Plody růže šípové jsou bohaté na vitamín C, minerální látky vápník, draslík, železo, také betakaroten a vlákninu. Na zdraví! Šťáva je určena k přímé spotřebě. Před pitím protřepat. Případný sediment je přirozenou součástí šťávy. Doporučená denní dávka vitamínu C je obsažena ve 30 ml šťávy.
100% šťáva granátové jablko
Granátové jablko vitamínová bomba ze středomoří, je svým složením skvělou potravinou nejen prevegetariánů. Červená semínka, kterých je v plodu 500 až 600, jsou bohatá na aminokyseliny, kterých obsahují více než červené víno či zelený čaj. Obsahuje také taniny, vitamíny A, B, C a E, a minerální látky sodík, železo, fosfor a mangan. Ovocná šťáva je lisována za studena ze semen středomořských plodů granátového jablka. Jsou mimořádně bohaté na polyfenoly – silné antioxidanty, minerální látky sodíku, draslíku, hořčíku a vápníku a vitamín C. Šťáva je určena k přímé spotřebě. Před použitím protřepat. Doporučená denní dávka 40ml.