Zázvor bude skvělým společníkem nejen v zimním období. Odvar z jeho kořene má jemně nažloutlou barvu a příjemně štiplavou chuť. Kořen zázvoru lékařského je známý pro své přehřívací účinky, proto se hodí hlavně v zimních měsících. Pro někoho může být chuť zázvoru až příliš ostrá, v tom případě doporučujeme dosladit medem. Použít jej můžete iv letních měsících pro přípravu domácích limonád. Příjemně Vás osvěží a dodá energii například v kombinaci s citrusovými plody. jednom místě!
Surovina pro přípravu odvaru
Příprava odvaru pro plody, semena, kořeny a kůry: 1 čajovou lžičku vsypte do studené vody (200 ml) a přiveďte do varu. Krátce povařte. V zakryté nádobě nechte 15 minut odstát, poté sceďte. Dobrou chuť!
Skladování: v suchu, chladu a temnu.
Hmotnost: 140 gramů
Upozornění: Upozornění: Pijte 1-2x denně po dobu 7 dnů, pak týden vynechejte. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Něco málo o zázvoru:
- Normální stav kostí a kloubů
- Normální hladina cukru v krve
- Normální činnost kardiovaskulárního systému
- Normální trávení
- Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
- Normální funkce dýchacích cest