Existuje něco lepšího než pořádně velké, čerstvě upražené a krémové kešu ořechy? Stačí ochutnat a zbavíte se všech pochybností.
Pokud jsme v Šufanu na něco opravdu hrdí, tak jsou to naše kešu ořechy. Ty jsou totiž chuťově i vzhledově naprosto skvělé samy o sobě, ale až naše pražírna jim dodá ten správný šmrnc a křupavost!
Kešu dovážíme z Vietnamu nebo Pobřeží slonoviny v jedné z největších velikostí na trhu W240, a proto vypadají opravdu královsky. Jsou zářivě bílé, během pražení však získávají neméně lákavý zlatavý odstín. Ořechy smažíme co nejšetrněji, při nižších teplotách, dokud nevyladíme jejich chuť k dokonalosti. I když je to nepravděpodobné, pokud by vám po otevření sáčku nějaké kešu zbyly, dá se s nimi skvěle tvořit v kuchyni, zvláště pokud nedáte dopustit na asijská jídla.