Příjemně sladké španělské mandle poprášené himálajskou solí pomletou na jemný pudr. Lepší duo nenajdete.
Pražené solené mandle jsou tak jedinečné, že vyvolávají téměř až neodolatelné nutkání sníst je do posledního kousku. A v čem se skrývá jejich tajemství?
Mandle dovážíme jedině ze Španělska, kde jsme si vyhlédli příjemně sladkou odrůdu, která se s nejrozšířenější kalifornskou nedá ani porovnat. Jádra jsou větší a chuťově zajímavější. Jinými slovy, vaše chuťové pohárky čeká pořádně vášnivé flamenco. Mandle smažíme co nejšetrněji, při nižších teplotách, dokud nevyladíme jejich chuť k dokonalosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak samotné solení. Používáme prvotřídní himálajskou sůl, kterou meleme na jemný pudr. A ořechový zázrak je na světě.