Tak takové mandlové máslo jste ještě neochutnali! Protože je z výjimečně sladkých španělských mandlí, vaše chuťové pohárky čeká pořádně vášnivé flamenco.
Hned s první lžičkou vás překvapí příjemná sladkost našeho mandlového másla a je možné, že budete chtít zkontrolovat etiketu a hledat přidaný cukr. Žádný však nenajdete – sladkost je naprosto přirozená a odvíjí se od výjimečnosti španělské odrůdy mandlí, které mají vyšší podíl tuků a cukrů. S kalifornskými mandlemi, se kterými se setkáte nejčastěji, se tedy vůbec nedají srovnávat. Navíc když si je dovážíme přímo ze Španělska, vždy z nejčerstvější úrody a následně je sami šetrně smažíme při nižších teplotách.
Ne nadarmo se mandlové máslo bez jakýchkoli zbytečností a nesmyslů ve složení řadí mezi naše nejprodávanější kousky. A těch receptů, které s ním můžete vyzkoušet…