O něco sladší bráško velmi oblíbeného lískooříškového másla s tmavou čokoládou je zde pro všechny, kteří dávají přednost mléčné variantě. Připravte se na jemné chuťové pohlazení.
Ve sklenici nenajdete nic jiného než skvěle opražené lískové ořechy, pěstované v zahradách na pobřeží Černého moře, a řemeslnou mléčnou čokoládu s 51% kakaovým podílem. Ta nám vzniká doslova pod rukama jen ze čtyř prvotřídních surovin, a to peruánských kakaových bobů, kakaového másla, sušeného mléka a třtinového cukru. Právě díky ní je ořechové máslo krásně roztíratelné – na pečivu i palačinkách. A pak už přidáváme jen špetku soli pro vyváženou chuť.
Zapomeňte na sladidla a jiné nesmysly, čisté složení znamená čistou radost s každou lžičkou.