Kousek nebe v každém kousku. Bílá čokoláda se 40% BIO kakaa a vanilkou z Ugandy je dokonalým spojením krémové sladkosti se špetkou exotiky, které vytváří skutečný ráj chuťových smyslů.
Ochutnejte kousek nebe, které přináší tato od bobu po tabulku vyráběná bílá čokoláda. V každém kousku spojuje krémovost s poctivou porcí kakaa a zároveň zvýrazňuje jemnost exotické ugandské vanilky. Stejně jako ostatní druhy, i tato čokoláda je výsledkem našeho poctivého řemesla, kdy pečlivě vybírané kakaové boby přeměňujeme na přímo gurmánský zážitek.
Vše začíná bio kakaovými boby odrůdy Criollo, která patří k nejkvalitnějším a nejvzácnějším na světě. Boby dovážíme z Peru a následně se sami pustíme do jejich šetrného pražení a mletí, které trvá celé čtyři dny. Čokoládu ještě necháme vyzrát, temperujeme a teprve poté odléváme do tabulek. Kvalitnější způsob výroby byste hledali marně, výsledek bez palmového oleje, lecitinu nebo aromat však stojí za to. Každý čtvereček.