Tmavá čokoláda v té nejčistší podobě, jen ze tří surovin prvotřídní kvality. Výroba chce čas, ale pozor, tabulka může zmizet za pár minut.
Poctivá řemeslná čokoláda, která nenechá chladným žádného správného čokoholika, dokud nezůstane jen prázdný obal. Opravdu bohatá chuť pečlivě vybíraných kakaových bobů připomene, jak má chutnat čokoláda v té nejčistší podobě, bez nesmyslů ve složení.
Vše začíná bio kakaovými boby odrůdy Criollo, která patří k nejkvalitnějším a nejvzácnějším na světě. Boby dovážíme z Peru a následně se sami pustíme do jejich šetrného pražení a mletí, které trvá celé čtyři dny. Čokoládu ještě necháme vyzrát, temperujeme a teprve poté odléváme do tabulek. Kvalitnější způsob výroby byste hledali marně, výsledek bez palmového oleje, lecitinu nebo aromat však stojí za to. Každý čtvereček.