Čokoláda, která umí zahrát na správnou strunu chuťových skleniček i těch největších fajnšmekrů. Přesně taková je naše řemeslná čokoláda s 90% kakaa a maldonskou solí.
Věděli jste, že jemně slaná sůl z Maldonu je jednou z oblíbených solí slavných kuchařů a také součástí kuchyně samotného Buckinghamského paláce? Ochutnat tento až královsky chutný dezert můžete nově iu sebe doma. Každá tabulka této čokolády totiž nabízí exkluzivní kombinaci tmavé čokolády s 90% obsahem kakaa a maldonské soli v každém kousku.
Vše začíná bio kakaovými boby odrůdy Criollo, která patří k nejkvalitnějším a nejvzácnějším na světě. Boby dovážíme z Peru a následně se sami pustíme do jejich šetrného pražení a mletí, které trvá celé čtyři dny. Čokoládu ještě necháme vyzrát, temperujeme a teprve poté odléváme do tabulek. Kvalitnější způsob výroby byste hledali marně, výsledek bez palmového oleje, lecitinu nebo aromat však stojí za to. Každý čtvereček.