Granola, na které se opravdu nešetřilo. Je to podobné, jako kdybyste si kupovali sklenici plnou našich ořechů. Jakmile vyzkoušíte, pochopíte.
Tak pozor, teď mluvíme o ferrari mezi granolami. Velké kusy, dýňová semínka, kokos, med, skořice, kopec prvotřídních ořechů, a to vše zapečené ořechovým máslem. Jinými slovy, více poctivosti a ořechovosti jsme do této granoly už vnést nemohli. Vsadili jsme na silnou trojku - kešu, mandle a lískové ořechy. Krémové kešu dovážíme z Vietnamu nebo Pobřeží slonoviny, zatímco mandle k nám putují výhradně ze Španělska. Jejich přirozeně sladkou chuť v granolu spolehlivě rozpoznáte, stejně jako příjemně křupavé lískové ořechy, dozrávající na pobřeží Černého moře. Takovou granolu jste zkrátka ještě neochutnali. Postaví vás na nohy před všemi výzvami dne, ať jsou jakkoli velké.
I když je bezlepková ořechová granola jasnou snídaňovou volbou, těžko se jí odolává i jako desáté či kdykoli během dne… Obzvlášť s jogurtem a v doprovodu našich másel nebo odvařeného ovoce.