S touto kaší bude ranní start hračka – nic jí nechybí. Je tak akorát sladká, plná sušených jablek, mandlí a navíc voní skořicí.
Zapomeňte na oves s cukrem, máme pro vás kaši, jakou jinde nenajdete. Je plná poctivých surovin, které vašemu tělu dodají vše potřebné a zasytí. Aby ne! Recepturu jsme dávali dohromady s nutriční specialistkou Andrejkou Mokrejšovou. A ta má o kvalitní snídani jasnou představu.
A na co se s každou lžičkou můžete těšit? Základ jablečné kaše tvoří bezlepkové vločky, naturální mandle, sušená jablka a trio semínek. Mandle navíc nejsou jen tak ledajaké – dovážíme si je přímo ze Španělska, jsme totiž přesvědčeni, že právě tato odrůda je nejlepší na světě. Jádra jsou krásně velká, světlá a hlavně příjemně sladká. Pomyslnou třešničkou na dortu je zapečení kaše mandlovým máslem a přisypání jemně mleté skořice. Ta vůně…
Aby byla vaše snídaně opravdu vyvážená, můžete se inspirovat Andrejčinou radou a doplnit je jogurtem nebo skyrem a kousky čerstvého ovoce.
S balením si připravíte 5 poctivých porcí.